10 de maig, 2010

Examen Defensa Personal Policial

Fes clic sobre la imatge per veure totes les fotografies


Aquest passat cap de setmana, al Centre de Formació i Especialització de la Policia de Madrid, es va fer un curs i examen de 1er a 4 art Dan. L'horari va ser de 9 del matí a 9 del vespre.
Aquest curs va tenir una molt bona participació, uns 80 policies s'hi varen inscriure. El Mestre Director del curs va ser el Sr José Maria Benito 8è dan D.P.P.
La Sala de Judo Felanitx va presentar Policies d’Alcudia i Son Servera, 12 per el curs, 7 per el examen de 1er dan i 2 per a 2on dan. Cal remarcar la intensa feina feta per tots ells i la nota d’excel·lent que tragueren tots ells, en el seu examen.
Els nostres professors: Antoni Obrador i Pedro Marcos, assistiren al curs de reciclatge, entrenant totes les novetats tècniques per als diferents graus.
Al finalitzar els exàmens, es va fer entrega dels cinturons negres aprovats, i es va fer una menció especial, amb l’entrega del Diploma de Cinturó Negre 1er dan, al Subinspector Cap de la comissaria de Policia d’Alcúdia, D. Abelardo Mesias. Aquesta menció és per la tasca de promoció de la Defensa Personal Policial en la formació contínua de la Policia de l’Ajuntament d'Alcúdia.
La nostra enhorabona a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada