26 de maig, 2011

GRUP- JUDOSPORTSCHÜLE DÜSSELDORF A FELANITX


Des de fa 31 anys les Escoles JUDOSPORTSCHÜLE DÜSSELDORF i la SALA DE JUDO FELANITX, ens uneix un vincle d’amistat i d'esport. L’any 1980 un grup d’alumnes d’aquesta Escola alemanya, va venir per primera vegada a Felanitx, per ensenyar i practicar el seu sistema de Jiu-Jitsu a la nostra Escola, dirigint aquets entrenaments el seu Mestre i Director el Sr. Ludwic W. Prass: 10è dan Jiu-Jitsu, 6è dan Judo, 6è dan Karate i membre del Kodokan de Tokio.


Durant tots aquest anys, el nostre mestre Joan Obrador, a seguit aquest sistema, practicant i passant els examen de grau (6è dan) i d'ensenyança (Mestre) a aquesta escola Alemanya, i sent mots els cinturons negres que té actualment la Sala de Judo als diferents grups de Jiu-Jitsu.


Actualment el Judosportschüle ens visita, un o dos cops l'any, amb els seus grups de Jiu-jitsu i de Karate. El grup de Jiu-Jitsu està dirigit per el seu mestre i director tècnic, el Sr. Norbert Prass (6è Dan) i el seu assistent el Sr. Nicolaus (5è dan). El grup de Karate el dirigeix el seu Director tècnic el Sr. Ulrrich Prass (6è dan).


Els alumnes de Jiu-Jitsu que ens visiten aquesta setmana, tenen entrenament intensiu del seu programa tècnic, d’una setmana de duració (5 hores diàries), per a preparar-se per al seu examen de dan a Alemanya el proper dia 4 de Juny. A més, tot el grup ha quedat cada dia, per entrenar a les classes de Judo i Defensa Personal Policial que han impartit els nostres mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos.


Aquí teniu una foto del grup, “Cliqueu” damunt la foto per veure les altres



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada