28 de març, 2015

JUDO DEMOSTRACIÓ - FINALS LLIGA TACHI WAZA 2on. TRIMESTRE

El dissabte 28 hem tingut la darrera activitat d’aquest trimestre amb una demostració amb tots els grups i les finals de la lliga Tachi Waza que setmanal fem a tots els col·legits.
La demostració ha començat amb una petita mostra de la feina feta amb el grup de bandes taronges jugant a un Judo divertit, educatiu i formatiu en el que tots aquest nins i nines han pogut demostrar als seus pares, mares, padrins i amics que han vingut a veure’ls lo be que fan el seu Judo, acabant amb un gran aplaudiment per a tots ells.
Seguidament els bandes verdes han fet també una mostra del Judo total, practicant Kata, defensa personal, judo terra, judo dret, sempre jugant a un Judo divertit, que ha estat el delit del nombrós públic assistent.
Les bandes morades i júniors han fet una excel·lent demostració que ha deixat bocabadats a tots els mes petits, amb el kata, defensa personal, exercicis d’agilitat, judo dret i combinacions amb efectivitat, control i màxima seguretat.
Les bandes vermelles, grogues i blaves han estat els últims, fent una demostració del seu programa tècnic, que el públic ha agraït  ham una gran ovació.
Per últim s’ha fet la competició per tres en tots ells, i a un tatami a part tots els finalistes d’aquesta competició mensual amb els següents resultats:  
 Bandes vermelles:                     Bandes Grogues:                  Bandes Blaves:                  
1er.  Zacarias Bouhriva              1er. Francisco Mendoza         1er.  Ivan Martín
2on . Denis Fuster                    2on  Salvador Barceló            2on. Laura Vicens
3er.  Joan Porquer                    3er. Maria del Mar Solas         3er.  Andreu Capó
Enhorabona a tots
 “cliqueu” damunt  la fotografia per veure les altres i els pòdiums.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada