20 de febrer, 2016

3er. SHIN GUI TAI i TSUKINAMI SHIAI

 El dissabte 20 de febrer de nou un bon  matí de Judo amb el 3er. Shin Gui Tai i el Tsukinami Shiai, aquesta vegada al Dojo Muratore de Manacor amb alumnes d’aquest Club, el Judo Club Palma i la Sala de Judo Felanitx.
A les 10 h. ha començat el Shin Gui Tai per les bandes vermelles i grogues, practicant kata, defensa personal,  Ne Waza i Tachi Waza, una hora molt divertida,  en el que tots aquets nins i nines han pogut practicar amb companys d’altres clubs intercanviant sensacions i amistat .
A les 11 h. les bandes blaves, cadets i juvenils, han dedicat la primera part i com escalfament als uchikomis per a  passar directament al randori de Ne Waza  i Tachi Waza per a millorar el noble art del combat. Aquets entrenaments els ha dirigit el mestre del Dojo Muratore Daniel Dominguez, acompanyat per els  mestres Antoni Obrador, Pedro Marcos , Mateu Perelló i Pep Estelrich.
Al acabar el mestre Toni Sureda, Àrbitre  Nacional, ha fet un reciclatge d’arbitratge per els mestres assistents.
Aquesta jornada de Judo ha acabat el migdia, amb un dinar tots plegats a un restaurant de la localitat.
Enhorabona a tots.
 Els recordem que el proper dissabte dia 27 de febrer, al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, a partir de les 10.00h es farà el Campionat de Mallorca  Infantil i Cadet, en el que participaran l’equip Infantil i Cadet del Judo Club Felanitx.  
 "Cliqueu" damunt la foto per veure les altres .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada