02 d’abril, 2017

CAMPIONAT D’ESPANYA JUDO KATAS 2017 – OLIVENZA (EXTREMADURA)

Campions d’Espanya 2017 en Kime No Kata i Subcampions d’Espanya 2017 en Kodokan Goshin Jitsu
 El dissabte 1 d’abril, a Olivenza (Extremadura) , s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de  Judo Katas 2017, amb una participació de 54 parelles a les 5 modalitats de katas, tres parelles de la Sala de Judo Felanitx, components del equip de Yudo R. Ortega, han participat en aquesta competició.
Per segon any consecutiu, els nostres judokes han pujat al mes alt del pòdium nacional, Antoni Vicens i Miquel Angel Vicens Campions d’Espanya 2017 amb Kime No Kata, Antoni Obrador i Pedro Marcos Subcampions d’Espanya 2017 amb Kodokan Goshin Jitsu, per primera vegada en Katame No kata han participat la parella Llàtzer Mendez i Pep Estelrich que ha pesar de la seva molt bona feina no han pogut obtenir medalla, també dos alumnes nostres Antoni Mesquida i Carles Solas amb l’equip Balear han fet un excel·lent treball en el Nage No Kata.
Aquestes dues parelles que han obtingut medalla queden classificades per participar amb la Selecció  Nacional en el Campionat d’Europa de Judo Katas a celebrar el proper mes de maig a Malta.   
Enhorabona a tots.
EQUIP SALA DE JUDO FELANITX AMB EL MESTRE 9è DAN RAFAEL ORTEGA
EQUIP YUDO R. ORTEGA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada