18 de novembre, 2017

1er. SHIN GUI TAI i TSUKINAMI SHIAI

Dissabte 18 de novembre a la Sala de Judo Felanitx, s’ha fet el 1er. Shin Gui Tai i Tsukinami Shiai d’aquest curs 2017/2018, entrenaments especials que fan aquets dos grups dirigit als alumnes que durant  el mes s’ha esforçat en les seves classes per a poder optar a aquest premi.
Ens han visitat alumnes del Judo Club Palma amb els seus Professors Pep Estelrich i Mateu Perelló i el Dojo Muratore de Manacor amb el seu Professor Daniel Dominguez , l'entrenament l’ha dirigit El Mestre Antoni Obrador i Pedro Marcos.
Els bandes vermelles i grogues en el Shin Gui Tai han jugat a Judo en tots els seus aspectes: jocs psicomotrius i d’equilibri, kata ,defensa personal, Judo dret, Judo terra i randori, un nombrós grup que ha gaudit durant una hora jugant amb judokes d’altres Clubs compartint esport i amistat.
En el Tsukinami Shiai , els bandes blaves i morades han entrenat durant una hora i mitja la condició física, tècnica i sobre tot el Randori (practica lliure per a millorar el seu judo de competició).
Agraïm la presencia de tots aquets nins i nines per el seu esforç i el seus Mestres que de una manera altruista dediquen aquestes hores i dies en benefici de tots.
Enhorabona a tothom.    
"cliqueu" damunt la foto per a veure les altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada