21 de març, 2009

Demostració de Judo i Competició de Tècniques


El passat dissabte, dia 21 de març, se celebrà en el Pavelló Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, la Demostració - Competició de Tècniques per posar fi al segon trimestre d’aquest curs.
En primer lloc hi hagué una petita demostració de les habilitats i coneixements que els més petits han aprés i consolidat aquest trimestre. Els nombrosos pares, padrins i altres parents gaudiren d’allò més amb els jocs i moviments tècnics amb que els nins i nines del grup d’Iniciació els obsequiaren.
En acabar aquesta demostració hi hagué la Competició de Tècniques per als grups de més grans (mànigues verdes, vermelles, grogues i blaves – de 6 fins als 15 anys). Agrupats en un total de 13 grups els més d'un centenar d'alumnes participants demostraren als jutges allò que ells han treballat i preparat, amb ajuda dels seus mestres.
S’ha de dir, que el programa tècnic que demostraren, amb uns mínims imposats (depenent de l’edat i del seu grau), ha estat creat per iniciativa exclusiva dels propis alumnes!
Un poc abans de les vacances escolars els alumnes de la Sala de Judo Felanitx, i els seus pares i amics, pogueren gaudir d’un dissabte dedicat al Judo i a ells.

Fes "clic" sobre la imatge per veure els resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada