05 d’abril, 2009

Campionat de Madrid de katas




El passat dissabte, dia 4 d’abril, al pavelló exterior del Consejo Superior de Deportes Madrid es va celebrar el Campionat de Katas de Madrid classificatori per al Campionat d’Espanya de Katas.
L'Equip de Competició de Kata R. Ortega, fou el que, amb molta diferència, presentà més competidors a aquest Campionat, a més de realitzar un bona demostració del treball fet.
De manera especial es pot destacar als membres felanitxers d'aquest equip, tots ells realitzaren un paper prou destacat.
La parella formada per Miquel Àngel Vicens i Antoni Vicens tornaren demostrar el seu nivell en el Kime no kata aconseguit proclamar-se un altre cop campions. Aquesta parella també competir en Ju no Kata, classificant-se en tercer lloc.
La parella formada per Antoni Obrador i Pedro Marcos va poder recollir els fruits de l’intens treball realitzat aquest any per tornar a l’elit estatal, varen proclamar-se subcampions en Goshin jitsu no kata i, a més, varen classificar-se en quart lloc en Ju no Kata. S’ha de dir que aquesta plata aconseguida té regust a or, ja que no es proclamaren campions per unes poques dècimes. La diferència entre els classificats en primer lloc i ells va ser mínima!
Amb aquests resultats ambdues parelles quedaren classificades automàticament per al Campionat d’Espanya de Katas que es realitzarà el proper 19 d’abril a la ciutat de Aranjuez (Madrid).
Finalment, la parella formada per Llàtzer Méndez i Juan Manuel Soto varen obtenir un meritori sisè lloc en Katame no kata. Aquesta classificació té pou mèrit si es tenen compte els problemes físics que ha arrossegat enguany un d’ells, els quals varen estar a punt d’obligar-los a renunciar a la competició d’aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada