09 de novembre, 2010

Subcampions d'Europa!

La ciutat italiana de Pordenone (Venècia) ha estat la seu del Campionat d’Europa de Katas de Judo, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana, els dies 6 i 7 de novembre. Els judokes felanitxers Miquel Àngel i Antoni Vicens, que han participat com a integrants de l’equip nacional de kata, han tengut un debut extraordinari en aquest campionat internacional, aconseguint la medalla de Plata en Kime no kata, a només un punt de la medalla d’or.
Han estat molts mesos d’entrenaments i de preparació intensa, sota la direcció del mestre Joan Obrador, de la Sala de Judo Felanitx, i del mestre Rafael Ortega, de Madrid, el que ha possibilitat aquest èxit esportiu.
En la competició han participat més de 180 esportistes provinents de 17 països europeus. Tot i que el nivell era molt alt, la selecció espanyola ha aconseguit medalla en les totes les categories en les que competien els seus integrants, demostrant la potència de l’esport espanyol en els katas de judo.
A més dels cinc katas de competició, també es varen fer dos katas de demostració, en un dels quals, l’Itsutsu no kata, també hi participà la parella de judokes felanitxers. Tot i que aquesta modalitat es trobava fora de la competició oficial, també fou avaluada pels jutges, que atorgaren novament la segona millor nota als nostres esportistes.
Uns resultats extraordinaris, que mereixen una gran felicitació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada