30 de maig, 2011

JORNADA DE "JUDO DIVERTIT"

Aquest cap de setmana passat, es va celebrar al Poliesportiu de Calvià la darrera jornada anomenada “ Judo Divertit “, convidats per el President de la Federació Balear de Judo, el sr. Miquel Angel Bisquerra, la Sala de Judo Felanitx, participà amb 30 nins i nines dels grups de manegues vermelles i grogues.

Aquestes jornades, estan dedicades als judokes mes petits, (de 4 , fins a 14 anys), participant d’unes demostracions que cada club fa, dedicades al pares i mares, per veure el progrés que el seus fills fan en el Judo.

La nostre Escola, amb aquest dos grups, dirigida per els mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos, varen fer una petita mostra d’una classe de Judo Total, treballant el Kata, defensa personal, judo terra, judo dret i jocs d’habilitat.

Al final, tots els participants i clubs, reberen uns obsequis i un gran aplaudiment de tots els assistents per a tots aquest nins i nines, i els seus professors.

Volem agrair a la Federació, l’oportunitat de poder ajudar a que de veres el Judo sigui “Divertit”, i gaudir de la diversitat de formes d’ensenyar el Judo. Enhorabona a tots.

Aquí tens unes fotos de la jornada, “Cliqueu” damunt la foto per veure les altres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada