18 de desembre, 2011

JUDO DEMOSTRACIO NADAL 2011


El dissabte dia 17 de desembre, els grups infantils i juvenils d’aquesta Escola, feren una demostració per a tots els pares, mares, padrins, amics i simpatitzants del Judo.
Començam de bon matí, amb un petit berenar per a tots el col·laboradors habituals: Antoni i Miquel Angel Vicens, Pedro Marcos, Sebastiá Oliver, J. Manuel Soto, Llàtzer Méndez i Pedro Perello, que ajuden a muntar el tatami i amb la organització, perquè a les 10 hores estigui tot a punt.
Ha estat una demostració de Judo Total ( defensa personal - kata - judo dret - judo terra - randori i competició. Els mes petits, les manegues taronges (de 4 i 5 anys), dirigits per els seus mestres, Antoni Obrador i Pedro Marcos, han fet una simpatiquíssima demostració, del que és la iniciació al Judo, amb tècniques de coordinació de moviments, jocs, disciplina, divertint-se tots jugant a Judo.
Els demés grups de mànegues, han fet una petita mostra del seu programa tècnic. Els assistents, pogueren veure el progrés i la feina feta durant aquest primer trimestre.
També s'ha de remarcar, la qualitat del treball que han fet el grup de cadets, captant la atenció de tots, amb un Judo dinàmic, efectiu i elegant.

Durant aquesta demostració, es gravà un vídeo. Molt prets el podreu veure en aquest blog o en la nostra web.

Per veure les altres fografies, cliqueu sobre la següent imatge.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada