12 de juny, 2012

Judo i Jiu-Jitsu a Menorca

L’any 1969 el Judo Club Palma, i el seu director el Mestre Jordi Boixó, va introduir el Judo a Menorca. Durant aquests 43 anys, el Judo Club Palma i la Sala de Judo Felanitx, han participat o organitzat a Menorca, al manco una vegada a l’any, competicions, demostracions, cursos, etc.
Aquest mes de juny, una vegada més, s’ha realitzat un curs de Judo infantil i unes classes de Judo i Defensa Personal (Jiu-Jitsu), a les magnifiques instal·lacions del Hotel Almirante Farragut de Ciutadella. 
El curs de Judo infantil l’ha dirigit el mestre Antoni Obrador, amb col·laboració del mestre Mateu Perelló, i s’ha realitzat en sessions de matí i horabaixa.
Les classes de Judo i Jiu-Jitsu les ha dirigides el mestre Joan Obrador, amb una peculiaritat important, l’alumne més jove té 44 anys, i el més gran 73! No tots el Clubs, poden gaudir d’un alumnat tan longeu, fidel i apassionat amb el Judo, com son aquest alumnes del Judo Club Palma.
A més, no tan sols, els uneix l’esport i la amistat, sinó també una afició musical. Aquets Judokes han establert el grup "Judo Sabaticos" de sonadors i cantaires d’Havaneres, i que, des de fa anys, practiquen i assagen dos cops a la setmana. 
Aquest cap de setmana, i després de una bona suada al tatami, ens esperà, un bon dinar, gentilesa del Judoka i Director del Hotel, el Sr. Vicenç Arocas. Després de les postres, aquest grup acompanyats per un grapat d’amics de Ciutadella, sonaren i cantaren fins ben entrat el capvespre.
Enhorabona a tots, salut, i que per a molts d’anys, puguem gaudir d’aquesta amistat i d’aquest esport! 

Fes "clic" damunt la fotografia per veure les altres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada