03 de juliol, 2012

XIII Campus de Judo i Jiu-Jitsu - 2012

La darrera setmana d’aquest mes de juny, a les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner, s’ha fet el XIII Campus de Judo i Jiu-Jitsu 2012.
Els mestres d’aquest Campus, han estat: D. Rafael Ortega 8è dan (director tècnic), Dna. Puri Polo, 6è dan i especialista en Judo Infantil,  D. Joan Obrador 6è. Dan (president del Club i coordinador del Campus), D. Antoni Obrador 5è dan i D. Pedro Marcos 5è dan. A més dels monitors de temps lliure D. Daniel Domínguez i D. Tomeu Amer; i la Doctora Jerònia Pont que ha tingut cura de tots.
Ha estat una setmana de convivència amb nins i nines d’altres indrets, (la majoria de Felanitx), però també Madrid. Tots han gaudit practicant Judo Total, una hora el matí i una hora l’horabaixa, a més d'una hora una especial classe de competició, per el grup de cadets i juvenils. També amb una hora i mitja de Judo recreatiu i Jiu-Jitsu per adults. 
Cada grup de manegues amb un professor, han practicant el seu programa técnic, cada dia una “Champions League" de Ne waza i Tachi waza alternat Judo dret i Judo terra, defensa personal i katas, Però també plena d’altres activitats, com: tallers de pintura, malabars, jocs d’acrobàcia, piscina, etc. i després del dinar, jocs de taula i descans. 
El dijous dia de descans, amb una excursió a la platja de Cala Mitjana, amb un refrescant bany a aquesta preciosa cala, i un bon picnic per recuperar forces.
No cal dir com de ple han tingut el dia amb totes aquetes activitats, com de bé que s’ho han passat, com de “cansedet” que han deixat el “coset” al final de cada jornada, però amb molta d’il·lusió i alegria, compartint aquesta alegria amb tot aquets nins i nines vinguts de fora. 
Una excel·lent demostració, posà punt final el dissabte horabaixa a aquest XIII Campus de Judo i Jiu-jitsu. En acabar, pujaren al pòdium el guanyadors de la "Champions League" i es feren entrega del trofeu al millor de cada grup, un diploma, medalla commemorativa i regals per a tots.
Agraïm, la confiança que han posat els Pares amb nosaltres, i el bon comportament que han tingut tots aquest nins i nines en aquest Campus. A totes les persones que desinteressadament, ens han ajudat i a totes les empreses col·laboradores. Enhorabona a tots. 
Molt prest podreu veure les fotografies i els vídeos d'aquest Campus! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada