23 de maig, 2013

CAMIPONAT D'ESPANYA DE JUDO EN EDAT ESCOLAR-INFANTIL i CADET

Diumenge dia 19 de maig, a A Coruña, se celebrà el Campionat d’Espanya de Judo en edat Escolar categories Infantil i Cadet.

En el Palau dels Esports de Riazor, organitzat per la Secretaria Xeral per a l'Esport de la Xunta, les Federacions Espanyola i Gallega de Judo i el Consell Superior d'Esports, s'hi reuniren més de 1.100 persones entre esportistes, tècnics, àrbitres i delegats.

La Selecció Balear de Judo es desplaçà a Galícia amb 18 Judokes masculins i 18 de femenins, que competiren en les diferents categories i pesos. Entre Aquests esportistes hi havia un alumne de la nostra escola, NADAL CARLES GRANDAL, que participava, per primera vegada, en un Campionat d'Espanya de Judo. 
Nadal Carles, va començar guanyant el seu primer combat, però va perdre el segon, amb el que seria el subcampió d'Espanya. Això li va permetre entrar en la repesca, que tornà a guanyar el primer i perdé el segon, per la qual cosa va quedar a les portes de poder disputar pel tercer lloc.
Per ser el primer Campionat d’Espanya amb que participa, ho va fer molt bé, i naturalment una experiència molt positiva per millorar el seu Judo de competició.

Enhorabona Nadal!

   
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada