22 de setembre, 2014

CAMPIONAT DEL MON JUDO KATAS 2014- MALAGA


Els dies 20 i 21 d’aquest mes, s’han celebrat a Màlaga , en el  Palau d’Esports José Mª Martín Carpena  el Campionat del Món de Judo Katas.
Francesos, italians, russos, suecs, brasilers, alemanys, japonesos ... així fins a 38 nacionalitats diferents i un total de 380 participants, compatiren en aquest mundial.
 Quatre dels membres de la Selecció Espanyola de Judo, Judokes de la Sala de Judo Felanitx i de l’Escola de Judo R. Ortega, han participat en aquest Campionat.
Miquel Angel Vicens i Antoni Vicens amb  Kimie No Kata i en Toni Obrador i Pedro Marcos amb Kodokan Goshin Jitsu.
 Les dues parelles competiren el diumenge matí a les eliminatòries, en Toni i en Pedro quedaren en quarta posició a 4 punts dels tercers, per lo que no pogueren pesar a les finals, en Miquel Angel i en Toni quedaren els tercers per lo que si se classificaren i pogueren compatir  quedant a la final  amb una sisena posició (diploma).   
 Si be cap d’ells han aconseguit  pujar al pòdium, han demostrat que estan  a lo mes alt d’aquesta modalitat de Judo Kata, competint amb les millors seleccions del món  i quedant amb una molt bona posició.
 Enhorabona a tots.  
   “cliqueu” damunt  la fotografia per veure les altres.
          El nostres Judokes acompanyats per els Mestres Rafael Ortega 8é. dan  Puri Polo 7é dan i amb els    membres de la Selecció Espanyola i medalla de bronze en aquest mundial Fernado Blas i U Chung   Chan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada