15 de novembre, 2014

1er SHIN GUI TAI DEL CURS - 1er TSUKINAMI SHIAI

El dissabte 15 mati, amb els alumnes que han destacat dins el seu grup a les classes d’aquest mes, han participat de dues activitats distintes , però amb el mateix objectiu, millorar el seu judo i el seu desenvolupament dins el grup, practicant amb diferents nins i nines d’altres Clubs.     
 A les 10.30 h. a començat al 1er. SHIN GUI TAI amb les bandes vermelles i grogues, de la Sala de Judo Felanitx, el Judo Club Palma i el Dojo Muratore de Manacor,  practicant  el sistema R. Ortega “Judo total” , que com tots ja sabeu es la practica de la condició física el  Kata , la defensa personal, Judo terra, Judo dret i el randori, han gaudit  de jugar a Judo durant tota una hora, i al acabar, la seva petició ha estat, ¿quan serà el proper encontre? serà el proper mes a Palma o Manacor.   
 Seguidament a les 11.30 ha començat el 1er. TSUKINAMI SHIAI ( encontre mensual amb la competició) . També amb alumnes de Felanitx, Palma i Manacor, han participat en  aquest especial entrenament del Shiai (competició) per millorar el noble art del combat de Judo, respectant els seus principis, la cortesia, el coratge, l’amistat, la disciplina, el respecte, però amb un objectiu comú: la victòria.  
Aquets entrenaments han estat dirigits per els mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos, ajudats per Daniel Dominguez,  Pep Estelrich i Mateu Perello.
Una molt bona i agradable experiència per a tots ells, ja que ha estat un mati de Judo amb majúscules.
 Enhorabona a tots
   “cliqueu” damunt  la fotografia per veure les altres.

                                                                                                    BANDES VERMELLES  i GROGUES 

                                                                                                           BANDES BLAVES-CADETS i JUVENILS 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada