13 de desembre, 2014

Demostració de Nadal - Finals Ne Waza

El dissabte 13 de desembre hem tingut la Demostració de Nadal i les finals de la “ChampionsNe Waza, alumnes de la Sala de Judo Felanitx, Col·legi S’Algar de Portocolom, Col·legi Santa Maria del Mar de Cala d’or i Col·legi Son Verí Nou de Lluchmajor han participat en aquest matí de Judo Total.
Han començat les bandes taronges amb una petita mostra de la feina feta durant aquest trimestre amb tots aquest nins i nines; una sorpresa per els pares mares i nombrós públic assistent el veure com de bé han jugat al judo d’iniciació (4-5 anys) amb el jocs de psicomotricitat, lateralitat, disciplina i allò de divertit que s’ho han passat.
Seguidament les bandes morades i júniors han fet una excel·lent demostració que ha deixat bocabadats a tots els mes petits, amb el kata, exercicis d’agilitat, judo dret i combinacions amb efectivitat i control.
El gran nombre de bandes verdes han treballat amb un sol grup, el Judo total, la defensa personal, el Kata, Judo terra, Judo dret i el randori.
Els últims amb fer la seva actuació han estat els bandes vermelles, grogues i blaves demostrant a tots els assistents amb el seu bon Judo.
Una vegada a la setmana tots ells a les seves classes han tingut una especial competició (competició per tres), dos competeixen i un d’ells fa d’àrbitre, i se tornen, aquest trimestre ha estat de Ne Waza (judo terra), i aquest matí els tres classificat de cada grup han fet les finals, pujant al pòdium els guanyadors de cada grup:
Bandes vermells: 1er. Sebastiá Lluis Fiol - 2on. Joan Porquer - 3er. Martí Tomás.
Bandes Grogues: 1er. Francisco Mendoza - 2on. Salvador Barceló - 3er. Ander Salvá.
Bandes Blaves:   1er. Ivan Martín - 2on. Andreu Capó - 3er. Laura Vicens.
 Enhorabona a tots, BON NADAL, BON ANY NOU i SALUT  

 “cliqueu” damunt  la fotografia per veure les altres i els pòdiums.           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada