01 de febrer, 2015

3er. SHIN GUI TAI i TSUKINAMI SHIAI

Aquest darrer dissabte de mes , a la Sala de Judo Felanitx, hem tingut el 3er. Shin Gui Tai (bandes vermelles i grogues)i el Tsukinami Shiai (blaves ,morades,cadets ).
 A les 10 h. comença el Shin Gui Tai, amb els alumnes que s’han destacat aquest mes a les seves classes i que com premi ha estat poder participar en aquest especial entrenament, una hora intensa i divertida jugant a Judo Total, en la que tots aquest nins i nines han pogut practicar amb altres companys d’altres Clubs que avui mos han visitat, el Judo Club Palma i el Dojo Muratore de Manacor, l’entrenament l’ha  dirigit el mestre Antoni Obrador amb  la col·laboració d’els mestres Pedro Marcos, Daniel Dominguez, Pep Estelrich i Mateu Perelló.  
Durant aquesta hora que ha durat aquest entrenament, amb els mes petits,  les bandes blaves, morades i cadets, ja havien començat  el seu entrenament corrent  tota aquesta hora  en un circuit a les afores del poble, una vegada posat el seu judogui ha començat el Tsukinami Shiai, que com ja sabeu es la competició mensual, començat entrenat  Judo terra, seguint amb judo dret per acabar amb el renraku judo terra,dret.
 Un agraïment a tots ells per el seu esforç, als pares per la seva confiança i els seus mestres per dedicar totes aquesta hores desinteressadament en la seva formació com a persones i com a judokes.
 Enhorabona a tots.    
   cliqueu” damunt  la fotografia per veure les altres .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada