30 de juny, 2015

XVI CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2015- PORTOCOLOM

La setmana del 22 al 26 de Juny s’ha celebrat el XVI  Campus de Judo i Jiu-Jitsu al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom, la direcció tècnica ha anat a càrrec del Mestre Rafael Ortega 8è dan, amb el seu quadre de professors: Puri Polo 7è dan, Antoni Obrador 5è dan, Pedro Marcos 5è dan i el President d’aquest Campus Joan Obrador 6è dan.
Un nombrós grup de nis i nines de Felanitx, Palma, Son Verí, Madrid i Itàlia han gaudit d'una setmana de Judo Total: Kata, Defensa Personal, Judo terra, Judo dret i una Lliga de “Campions” diària, amb sessions de matí i horabaixa. El grup de Juvenils i Cadets han tingut una hora extra, per millorar el seu nivell tècnic i de competició. La jornada començava a les 9:30h del matí per acabar a les 6:30 del horabaixa, tot el dia a més de les classes de Judo i gaudint del mar, han pogut practicar la navegació amb piragua i paddel surf dins la badia de Portocolom i altres activitats com: tir amb arc, tallers de pintar camisetes, etc.
En acabar la jornada, de 7 a 8:30 del horabaixa, un grup de 30 adults, han tingut una classe diària de Judo i Jiu-Jitsu amb els mestres Ortega i Obrador practicant uns circuits tècnics físics, combinats amb el Ju No Kata (Kata de la flexibilitat) per millorar el seu Judo.
A més, en aquest Campus s’ha fet un examen de pas de grau, en el que tres alumnes: Maria Franciana Obrador, Ramon Angosto, Miquel Suau, han obtingut el seu 1er. Dan i Mateu Perelló el 2on dan. Ha presidit aquest tribunal d’examen el mestre i President de la Federació Balear de Judo el Sr. Miquel Àngel Bisquerra i els mestres Rafael Ortega i Antoni Obrador .
El divendres horabaixa es fa celebrar la Clausura del Campus, en el que tots els grups han fet una petita mostra del que han anat treballant durant la setmana davant el pares, mares i amics, agrair la presència del Director de Instal·lacions Esportives del Ajuntament de Felanitx el Sr. Tomeu Maimó que va fer entrega dels trofeus de la Lliga de Campions, medalles, diplomes i camiseta del Campus.

El medaller:
Bandes verdes:    Aplicació: Pau Blanco
                           Lliga : 1er. Joan C. Grandal - 2on. Mirei Porquer - 3er. Macia Cerdà
Bandes Vermelles: Aplicació: Mariona Martí
                           Lliga:1er. Martí Tomàs – 2on. Joan Porquer- 3er. Joan Picornell
Bandes Grogues :  Aplicació: Maria del Mar Solas
                           Lliga:1er.Francisco Mendoza-2on.Lucia Marcos-3er.Roberto Gonzalez
Bandes Blaves:     Aplicació: Ivan Martín
                           Lliga: 1er. Ivan Martín-2on. Àngela Garcia-3er. Andreu Capó
Bandes Morades:  Aplicació: Abdulà Kabibov
                           Lliga: 1er. Nadal C. Grandal-2on. Abdul kabibov-3er. Gustavo Ayllón

Un agraïment i una menció especial a la doctora Jerònia Pont que ha tingut cura de tots les 24 hores tots els dies, a Miquel Àngel Vicens que ha informat mitjançant facebook de l'activitat diària del Campus, a Llatzer Mendez i Mateu Perelló per la seva col·laboració i ajud.

Enhorabona a tots .
“cliqueu” damunt la foto per veure les altres.  

https://picasaweb.google.com/103375297977940490318/CampusDeJudoPortocolom2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada