21 de setembre, 2015

CAMPIONAT DEL MON JUDO KATAS - AMSTERDAM (HOLANDA)

Els dies 19 i 20 de setembre  a la ciutat de Amsterdam (Holanda), s’ha fet el Campionat del Mon de Judo Katas, amb una participació de 30 països i amb la inscripció de parelles mes alta des que es fa aquesta competició, presidida per el Sr. Uemura Haruki, President del Kodokan de Tokio.
Quatre Judokes de la Sala de Judo Felanitx  i del equip de Yudo Rafael Ortega, han participat en aquest campionat amb els membres de la Selecció Espanyola de Judo.
Com sabeu, aquets quatre judokes els darrers anys es mantenen  a l’elit d’aquesta competició a nivell Nacional, Internacional i a punt de aconseguir la medalla en aquest Mundial. Els germans Miquel Angel i Antoni Vicens, amb el Kime No Kata aconseguiren classificar-se per a les finals per a després quedar només a 3 punts de la medalla de bronze, la parella Antoni Obrador i Pedro Marcos, amb el Kodokan Goshin Jitsu, no aconseguiren passar a les finals quedant amb 5a. posició. Un reconeixement a  aquest judokes per els seu esforç i constància per mantenir-se a lo mes alt d’aquesta competició, enhorabona a tots ells i als seus mestres Rafael Ortega i Joan Obrador    

Equip de Yudo Rafael Ortega-Sala de Judo Felanitx, membres de la Selecció Nacional Judo katas 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada