12 de desembre, 2015

FESTIVAL DE NADAL 2015 - FINALS LLIGA NE WAZA

El dissabte 12 de desembre hem tingut la Demostració de Nadal i les finals de la “Champions Ne Waza, alumnes de la Sala de Judo Felanitx, Col·legi S’Algar de Portocolom, Col·legi Santa Maria del Mar de Cala d’or i Col·legi Son Verí Nou de Lluchmajor han participat en aquest matí de Judo Total.
Han començat les bandes taronges amb una mostra de la feina feta durant aquest trimestre, el pares i nombrós públic assistent han pogut  veure aquest grup de 4-5 anys lo be que s’han adaptat a la disciplina jugant a judo amb tots els jocs de psicomotricitat, lateralitat, etc, i lo millor... lo divertit que so han passat !!
Seguidament les bandes  morades i júniors han fet una demostració que ha acaparat l’atenció de tots, amb el kata, exercicis d’agilitat, judo dret i combinacions amb efectivitat i control.
El bandes verdes, vermelles, grogues i blaves han sortit tots plegats, treballant cada grup  amb una petita part del  seu programa tècnic de Judo total, la defensa personal, el Kata, Judo terra, Judo dret i el randori I a continuació han fet les finals de la Lliga de Campions que setmanalment fem a la Sala de Judo i a les altres Escoles, com ja sabeu, aquesta es una competició especial per tres, dos competeixen i un d’ells fa d’àrbitre, i se tornen, aquest trimestre ha estat de Ne Waza (judo terra), i aquest matí els tres classificat de cada grup han fet les finals, pujant al pòdium els guanyadors de cada grup:
Bandes vermelles :   1er.  Zakarias Bouhriba 
                            2on. Joan Carles Grandal Barceló
                            3er.  José Caldentey Lopez
Bandes grogues   :   1er.  Maria del Mar Solas Vecina
                            2on. Ander Salva Corta
                            3er.  Marc Capó Fariñas
Bandes blaves     :   1er.  Francisco Mendoza Meziani
                            2on. Daniel Luque Ruiz
                            3er.  Pere Oliver Cantallops.
Enhorabona a tots aquets nins i nines, als Pares per la seva confiança, als mestres per la seva bona feina i un agraïment a l’empresa Don Telas i al seu Director-Gerent el Sr. D. Miquel Ballester per la seva col.laboració amb les camisetas i al Regidor d’esports del Ajuntament de Felanitx el Sr. Pere Cler per la seva presencia en aquets matí de Judo.
BON NADAL, BON ANY i SALUT
"Cliqueu" damunt la foto per veure les altres .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada