16 de gener, 2016

KANGEIKO 2016

Dissabte 16 de gener, el primer dia de fred de bon de veres, s’ha fet el KANGEIKO ( entrenament d’hivern) a la Sala de Judo Felanitx amb  adults i bandes morades d’aquesta Escola i amb alumnes i mestres del Judo Club Palma.
Abans de començar el Kangeiko, i a primera hora, les parelles que tenen el propers Campionat de Balears  i el Campionat de Madrid de Katas, han practicat els diferents katas als que es presenten per polir detalls i millorar la seva feina. A continuació ha començat aquest especial entrenament de dues hores,  dirigit per el mestre Antoni Obrador amb l’ajut del mestre Pedro Marcos en el que han practicat diferents tècniques de defensa personal , judo terra i judo dret, s’han  entrenat dos importants Katas,  el GONOSEN NO KATA, (formes de contraatac) i el JU NO KATA ( formes de la flexibilitat), el bandes morades, han seguit mitja hora mes amb un especial circuit físic i un randori.
Després de la merescuda dutxa, s’ha fet un berenar tots plegats consolidant una vegada mes la amistat mitjançant l'esport.
Enhorabona a tots.
"Cliqueu" damunt la foto per veure les altres .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada