07 de febrer, 2016

JUDO D'ALT NIVELL AMB EL MESTRE R. ORTEGA

Tot un luxe per els alumnes de la Sala de Judo Felanitx el poder gaudir d’unes hores de Judo d’alt nivell amb el Mestre Rafael Ortega, que aquest cap de setmana s’ha traslladat des de  Madrid a la nostra Escola per impartir unes classes amb els judokes cadets, ensenyant tàctiques i tècniques dins la faceta del Judo competició que de segur seran d’una gran utilitat per a tots ells i per el seu mestre Antoni Obrador.
També el nostres Judokes de Competició de Katas del Equip R. Ortega, Antoni Obrador i Pedro Marcos amb els dos Katas en que participaran, el Ju No Kata i el Kodokan Goshin Jitsu i els germans Miquel Angel i Antoni Vicens amb el Ju No Kata i el Kime No Kata , han estat repesant, analitzant i polint detalls en vistes al proper Campionat Autonòmic de Madrid que es farà el proper diumenge dia 14 de febrer a Madrid  i la possible classificació per el Campionat d’Espanya que es farà el dia 2 d’abril a Guadalajara.
Volem agrair  al Mestre i amic Rafael Ortega totes aquestes hores i tens, que a pesar de la seva intensa agenda, ens regala i dedica a tots nosaltres.
Moltes gracies i enhorabona a tots.
Prem sobre la foto per veure les altres fotografies
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada