29 de maig, 2016

XX JEUX DES ÎLES 2016 – MALLORCA

Jeux des îles 2016
El Judo Club Felanitx, ha participat com a Club convidat en aquests Jocs.  
Aquest esdeveniment social i esportiu que es va disputar a Palma, Calvià i Sóller del 24 al 29 de maig en el que han participat mes de 700 esportistes de 12 a 17 anys procedents de diferents illes: Açores, Cap Verd, Martinica, Sicília, Sardenya, Jersei, Còrsega, Corfú, Malta, Guaiana i Balears, en les disciplines de Atletisme, Basquet, Vela, Gimnàstica, Handbol, Futbol, Judo, Rugbi, Karate i tenis de Taula.
El dimecres dia 25 a la pista d’atletisme de Magaluf es va celebrar l’obertura dels Jocs amb una desfilada de tots els esportistes de totes las delegacions amb els seus equips i estendards.
El dijous 26 el Judo comença  els seus Jocs amb els  Judokes maculis i femenins de la Seleccions Balears, Mallorca, Açores, Còrsega i Sicilia que feren un entrenament conjunt.
Al mateix Poliesportiu divendres 27 es dugué a terme la competició individual en el que el nostre representant Nadal Carles Grandal Barceló a la categoria Cadet -73 Kgs. aconseguir la medalla de Bronze.
Dissabte 28 es celebra la competició per equips, el Judo Club Felanitx va participar amb el següent equip:
-55 Kgs   Rafael Mayas Vecina
-60 Kgs   Antoni Vicens Soler
-66 Kgs   Ivan Martín Herrero
-73 Kgs.  Nadal Carles Grandal Barceló
+73 Kgs. Antoni Oliver Cantallops
El primer encontre Felanitx- Sicília, quedant 2-3
El segon encontre  Felanitx –Còrsega quedant 2-3
Tot i no haver pogut per poc pujar al pòdium, els nostres judokes lluitaren amb una excel·lent tècnica i coratge davant els millors de la selecció de Còrsega i la selecció de  Sicília que queda campiona, una molt bona experiencia per els nostres judokes.
 Enhorabona a tots.

  "Cliqueu" damunt la foto per veure les altres 
Selecció Judo Club Felanitx 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada