25 de març, 2017

JUDO DEMOSTRACIÓ 2on.TRIMESTRE – FINALS LLIGA CAMPIONS TACHI WAZA 2017

Dissabte 25 de març de 2017 al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, alumnes de la Sala de Judo Felanitx, Col.legi S’Algar de Portocolom i Col.legi Santa Maria del Mar de Cala D’or, han fet la demostració del 2on. trimestre i les finals de la competició per tres que aquests trimestre ha estat de Tachi Waza (judo dret). Han començat els mes petits, bandes taronges, amb una simpatiquíssima, disciplinada i vistosa demostració que ha estat molt aplaudida per el nombrós públic assistent, a continuació els bandes morades i juvenils han fet una mostra del Judo Total, defensa personal, ne waza, tachi waza i per acabar, aquest grup, una molt bona  demostració del Nage No Kata per en Antoni Mesquida Vich i Carles Solas Vecina .
Els bandes verdes vermelles, grogues i blaves han treballat conjuntament   una part de lo estudiat aquest trimestre a les seves classes, una petita demostració molt aplaudida per tots.
Per acabar aquest matí de Judo, s’han fet les finals de la lliga de Campions de Tachi Waza que setmanalment es fa a totes les Escoles amb els següents resultats:
Bandes Verdes:
1-    CLAUDIA MARIA SOLER
2-    JOAN MARTIN TUR
3-    JOAN BARRIENTOS BERGAS
Bandes Vermelles:
1-    JOAN CARLES GRANDAL BARCELÓ
2-    MACIA CERDÀ SAGRERA
3-    CARLES DAVID GRANDAL BARCELÓ
Bandes Grogues:
1-    MIQUEL ANGEL MAS MARCOS
2-    MARTÍ TOMAS BARCELÓ
3-    ZACARIAS BOUHRIBA
Bandes Blaves:
1-    FRANCISCO MENDOZA MEZIANI
2-    MARIA DEL MAR SOLAS VECINA
3-    ANDER SALVÁ KORTA
Un especial agraïment a tots aquets nins i nines, al pares per la seva confiança i els mestres per la seva feina. Enhorabona a tots.
      "cliqueu" damunt la foto per a veure les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada