25 de juny, 2017

DEMOSTRACIÓ FI DE CURS 2017 - FINALS LLIGA CAMPIONS NE WAZA TACHI WAZA

El dissabte 24 de juny al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom  en celebrat el Fi de Curs 2017 amb una demostració amb tots els grups de bandes i les finals de la competició per tres de Ne waza i Tachi Waza .
Un nombrós públic, pares mares padrins i amics dels nostres alumnes han gaudit d’un horabaixa de Judo Total amb les demostracions que han fet els diferents grups de edats, començant per els mes petits, els bandes taronges, una simpatiquíssima i disciplinada demostració que els assistents han premiat amb un gran aplaudiment.
Seguidament els mes majors, bandes blaves i morades han treballat un circuits de JudoTotal, amb condició física, agilitat i tècnica, deixant bocabadats als mes petits pensant que ells en un futur podran arribar ha fer aquest Judo tan efectiu i elegant. Els bandes verdes vermelles i grogues cada un dins el seu programa tècnic han fet una mostra de lo estudiat el trimestre amb una excel·lent coordinació i elegància de les tècniques de Judo terra i dret. Per acabar aquest fi de curs, s’han fet les finals de la Lliga de Campions de Ne Waza i Tachi Waza quedant els pòdiums de la següent manera : 

Bandes Verdes:
1-    Joan Martin Tur
2-    Eillen Adrover Buele
3-    Carme Montero Adrover
Bandes Vermelles:
1-    Joan Carles Grandal Barceló
2-    Denis Mesquida Tirado
3-    Macià Cerdà Sagrera
Bades Grtogues:
1-    Miguel Angel Mas Marcos
2-    Sebastià Lluis Fiol Germa
3-    Matteo Kelm
Bandes Blaves :
1-    Maria de lluc Barrientos Bergas
2-    Salvador Barceló Cañas
3-    Ander Salvá Korta
Enhorabona a tots.
“Cliqueu” damunt la foto per a veure les altres.
    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada