20 de maig, 2018

CAMPIONAT D'EUROPA JUDO KATAS 2018 - KOPER - ESLOVÈNIA

Koper, Eslovenia

KATA EUROPEAN JUDO CHAMPIONSHIPS
KOPER, ESLOVENIA

 Els dies 19 i 20 de maig a Koper (Eslovènia) s’ha celebrat el campionat de Europa Judo Katas 2018, en aquesta competició han participat 17 països i mes de 200 atletes. Dues parelles de la Sala de Judo Felanitx, Antoni Obrador i Pedro Marcos amb el Kata, Kodokan Goshin Jitsu i Miquel Angel Vicens i Antoni Vicens amb el Kata, Kime No Kata, es desplaçaren amb la Selecció Nacional d’Espanya de Katas a Koper.El dissabte competiren en el respectius Katas en el grup d’edat, amb un molt bons resultats per el quatre judokes de Felanitx, aconseguint tots quatre la medalla de plata i subcampions d’Europa en el seu grup.
El diumenge 20 s’ha celebrat el Open (totes categories) en el que els medallistes de cada grup i cada kata s’han disputat els tres primers llocs en aquest europeu.
Uns grans resultats per els nostres atletes aconseguint pujar al mes alt del pòdiums els judokes de Felanitx: Antoni Obrador i Pedro Marcos  Campions d’Europa Judo Katas 2018, Miquel Angel Vicens i Antoni Vicens : Medalla de Bronze Europa 2018.
Una gran satisfacció per la Sala de Judo Felanitx tenir aquets esportistes d’Alt Nivell components del equip de Judo R. Ortega i de la Selecció Nacional que mitjançant el seu esforç i moltìssimes  hores d’entrenament ens donen aquestes alegries.
Enhorabona a tos quatre, als seus mestres Joan Obrador i Rafael Ortega i a tot l’Equip Nacional de Judo Katas.  
  "Cliqueu" damunt la foto per a veure els pòdiums i mes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada