02 de juliol, 2018

XIX CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2018


La darrera setmana del mes de Juny,a Portocolom, al Poliesportiu Toni Peña, s’ha fet el XIX Campus de Judo i Jiu-Jitsu organitzat per el Judo Club Felanitx.
Dinou anys en que varem començar aquesta especial setmana de Judo per a nins i nines de 6 a 17 anys i unes sessions de perfeccionament per adults de Judo i Jiu-Jitsu, com cada any ens han visitat un bon grup de Judoques de Madrid,  es una gran satisfacció poder dir que cada vegada ens hem superat en els objectius mercats, primer a la participació majoritària de nins i nines i també  amb un gran nombre de juvenils i adults  a les classes de perfeccionament, tot això gracies als mestres d’aquets Campus que des de el primer any han estat dirigits per el mestre Rafael Ortega 9è dan., la mestra especialista amb Judo infantil Puri Polo 7è dan, amb els professors assistents Antoni Obrador 6è dan, Pedro Marcos 6è dan i el President Joan Obrador 7è dan.
Una setmana completíssima amb unes jornades de Judo mati i horabaixa combinades amb diferents activitats esportives  diverses, tir amb arc, natació, piragues, diferents tallers, dinars etc., han  completat aquestes 8 hores diàries de Campus.
El divendres 29, ha acabat aquest Campus amb una demostració de tots els grups de Judo i Jiu-Jitsu en el que el nombrós públic assistent ha gaudit de la feina feta per tots. En aquesta cloenda hem tingut la presencia del Batle de Felanitx el Sr. Jaume Monserrat i el Batle de Portocolom el Sr. Llorenç Tortella que han fet l’entrega de diplomes i medalles per a tots.
Enhorabona a tots els participants, als mestres, als col·laboradors i als pares per la seva confiança.
Bon estiu a tothom.
" Cliqueu" damunt la foto per a veure les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada