17 d’octubre, 2018

CAMPIONAT DEL MON JUDO KATAS 2018 - CANCÚN (MÈXIC)


Els dies 15 i 16 d’octubre 2018 , s’ha celebrat el Campionat del Mon de Judo Katas a Cancún (Mèxic), han participat en aquest Campionat 5 continents, 22 països i 172 competidors, dues parelles de la Sala de Judo Felanitx components de la Selecció Espanyola i de la Escola de Judo R.Ortega, han participat en aquesta competició mundial.
Uns excel·lents resultats per el Judokes de Felanitx que han aconseguit quatre medalles de bronze col.locant-se entre els tres primers del Mon en les dues categories de Kata.
Antoni Obrador Mas i Pedro Marcos Rodriguez  amb  Kodokan Goshin Jitsu  medalla de Bronze
Miquel Angel Vicens Siquier i Antoni Vicens Siquier amb Kime No Kata        medalla de Bronze
Cal recordar que aquest any 2018 els nostres Judokes, a mes de ser medallistes en aquest mundial, Antoni Obrador i Pedro Marcos  aconseguiren la medalla d’or al Campionat d’Espanya a Guadalajara i també la medalla d’or al Campionat d’Europa a Eslovènia, en Miquel Angel Vicens i Antoni Vicens medalla d’or d’Espanya i medalla de bronze  Europeu.
La nostra felicitació a aquets Judokes, als seus Mestres Rafael Ortega i Joan Obrador i a tot l’equip Nacional que han aconseguit un total de dues plates, 6 bronzes i un 5è lloc.
"Cliqueu" damunt la foto per a veure les altres.
ANTONI OBRADOR  - PEDRO MARCOS   KODOKAN GOSHIN JITSU
MIQUEL ANGEL VICENS - ANTONI VICENS    KIME NO KATA 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada