15 de desembre, 2018

JUDO DEMOSTRACIÓ DE NADAL 2018 - FINALS CHAMPIONS NE WAZA

Dissabte 15 de desembre , els alumnes de la Sala de Judo Felanitx , els  col·legits s’Algar de Portocolom i Santa maria del Mar de Cala D’or, han fet una demostració conjunta de Nadal i les finals de la “champions” del primer trimestre que ha estat de ne  Ne Waza (judo terra).
Una demostració en que han començat el bandes morades i juvenils amb una petita mostra del Judo Total , condició física, agilitat, Judo dret, judo terra i una demostració per  dos cinturons negres d’aquest grup  del Nage No Kata (Kata de projeccions) . A continuació els bandes taronges( els mes petits) han fet una simpatiquíssima demostració de la feina feta aquest trimestre, tot aquest  judo de iniciació basat amb jocs especials per aquesta edat que el nombrós públic assistent ha gaudit i aplaudit.
Els bandes verdes,vermelles, grogues i blaves han fet una bona demostració conjunta amb part del seu diferent programa tècnic (kata,caigudes,defensa personal, judo dret i Judo terra, acabant amb les finals de la competició per tres que setmanalment fan a les diferents Escoles i quedant els pòdiums de la següent manera:
Bandes verdes:
1-Catalina Gomila Oates
2-Àngel Adrover Taberner
3-José Soto Velarde
Bandes vermelles:
1-Joan Rosselló Covas
2-Marta Sansó Gonzalez
3-Maria Inés Tomás Barceló
Bandes grogues:
1-Joan Carles Grandal Barceló
2-Carles David Grandal Barceló
3-Elias Perez Yañez
Bandes blaves:
1-Zakaria Bohuriva
2-Xisco Mestre Hernandez
Enhorabona a tots aquets nins i nines, als pares per la seva confiança i als seus mestres per la seva bona feina.
“cliqueu” damunt la foto per a veure les altres.


La Sala de Judo Felanitx vos desitge...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada