17 de març, 2019

JUDO DEMOSTRACIÓ – FINALS “CHAMPIONS” TACHI WAZA


Dissabte 16 de març al Poliesportiu Guillem Timoner els alumnes de la Sala de Judo Felanitx , les Escoles s’Algar de Portocolom i Santa Maria del Mar de Cala D’or, han fet una demostració conjunta, de la feina feta aquest trimestre.
El bandes taronges (grup de 4-5 anys) han fet una demostració amb jocs específics de  iniciació al judo dirigida per el mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos, que ha estat molt aplaudida per tot el públic assistent. Seguidament els bandes blaves, cadets, juvenils i juniors, desprès d’uns exercicis d’escalfament dos equips han fet una mostra de lo que  es una competició oficial reglada amb combats arbitrats per un àrbitre regional. Les bandes verdes, vermelles i grogues han practicat amb una demostració conjunta el Kata, la defensa personal, tècniques de  dret i terra, en la que els pares i assistents han pogut veure la evolució tècnica de tots aquets nins i nines.
Per acabar aquest matí de Judo, s’han fet les finals de la competició per tres que aquests trimestre ha estat de Tachi Waza (Judo dret) amb els següents resultats:
Bandes Verdes:
1         1-    Gael Rodriguez Pereña
2         2-    Angelo Zapranov Zhelev
3         3-    Quim Rotger Cuatrecases  
Bandes Vermelles:
1-    Eileen Adrover Buele
2-    Mateu Monserrat Nicolau
3-    Nicasio Boos
Bandes Grogues:
1-    Carles David Grandal Barceló
2-    Joan Carles Grandal Barceló
3-    Angel Diaz Ranglak
Bandes Blaves:
1-    Miguel Angel Mas Marcos
2-    Zacaria Bohuriva
3-    Martí Tomas Barceló
Agraïm la presencia en aquesta demostració al Batle de Felanitx Sr. Jaume Monserrat que ha fet entrega dels trofeus en aquests pòdiums.
Un especial agraïment a tots aquets nins i nines, als seus pares per la seva confiança i als mestres per la seva feina. Enhorabona a tots.
 "Cliqueu" demunt la foto per a veure les altres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada