23 de novembre, 2019

1er. SHIN GUI TAI i TSUKINAMI SHIAI DEL 1er. TRIMESTRE


Dissabte 23 de novembre a la Sala de Judo Felanitx hem fet el 1er. Shin Gui Tai i Tsukinami Shiai d’aquest primer trimestre del curs 2019/2020 amb alumnes de les Escoles Son Verí Nou de Lluchmajor, S’algar de Portocolom , Aina Moll i Marques  de Palma, el Club Dojo  Muratore de Manacor i alumnes de la Sala de Judo Felanitx .
A les 10 h. han començat el Shin Gui Tai amb les bandes vermelles i grogues, dos grups que han practicat el Judo Total, condició física, kata, defensa personal, judo terra, judo dret i jocs, una hora molt divertida jugant a Judo en que aquets nins i nines han pogut practicar amb companys de diferents Escoles millorant la seva tècnica i  compartint noves amistats.
A continuació fins a les 12:30 els bandes blaves, morades i juniors ha començat el Tsukinami Shiai, l’entrenament ha consistit amb tres objectius diferenciats, els alumnes que es preparen per a la competició, el que properament tenen el  campionat de Kata i els que preparen el seu examen de cinto negre, una hora i mitja intensiva per a tots ells compartint també companys i amistat.  Aquets entrenaments els han dirigits els mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos , acompanyats per els mestres Daniel  Dominguez i Pep Estelrich.
Enhorabona a tots .
“Cliqueu” damunt la foto per a veure les altres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada