02 de juliol, 2022

XXI CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2022 - PORTOCOLOM

Els dies 27-28-29-30 de Juny i 1 de Juliol al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom, la Sala de Judo Felanitx ha fet el XXI  CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2022.

Vint i un  anys d’una activitat que ha anat a mes any darrera any sota la direcció tècnica del mestre Rafael Ortega 9è dan, que en  aquest any no hem pogut gaudir de la seva presencia, amb el mestre director d’els grups infantils i adults de la Sala de Judo Felanitx Antoni Obrador 6è dan i Pedro Marcos 6è dan, i amb la coordinació de totes les activitats amb el Mestre  Joan Obrador 7è dan.    

Una setmana intensa, divertida i profitosa per a tots els nins, nines que han practicat el Judo Total amb els seus diferents programes, amb una competició diari per equips que ha sigut una gram motivació per a tot ells, alternat amb taller de jocs, pintura, piragües, jocs d’aigua, platja etc.

També durant una hora al mati i una hora el horabaixa, 7 alumnes de la Sala de Judo Felanitx, aspirants a cinturó negre 1er i 3er. dan han entrenat el seu programa tecnic i Katas en vistes al examen que es farà a Sineu el  24 de Juliol, i de les 19:00h.a les 20:30 cada dia  un grup de 25 adults han practicat  Judo i Jiu-Jitsu amb el mestre Antoni Obrador.

El divendres horabaixa s’ha fet la cloenda d’aquest XXI Campus amb una demostració de tots el grups davant el públic assistent, fent entrega de les medalles, diplomes i regals a tots els assistents.

Un agraïment a tots el participants a aquest Campus, als Mestres, professor assistents i monitors per la seva feina, a la Doctora Jeronia Pont, als pares per la seva confiança, al Ajuntament de Felanitx i al col·laboradors: Construcciones Marin, Grafiques Llopis, Liberty Seguros, Seguros Allianz Gestoria Fiol, Cafe S’Abeurador, Sa Foganya, KM Felanitx , C’an Ramis, 4 Kilos, Roig Bus, Restaurant C’an Biel,  per fer-ho possible.

Gràcies i enhorabona a tots.    
"Cliqueu" damunt la foto per a veure el reportatge fotogràfic del Campus .



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada