06 de juliol, 2009

X Campus de Judo Total


Nou èxit del Judo a Felanitx. Un total de 103 nins i nines i 32 adults han participat al X Campus de Judo i Jiu-Jitsu, a més dels judokas locals, destaca la participació de Judokas de Madrid i altres indrets de Mallorca.
El Director tècnic Rafael Ortega, i el seu professors: Purificación Polo, Antoni Obrador, Javier Linger, Pedro Marcos, Ignacio Lopez i el President Joan Obrador, destaquen que és el millor Campus que s’ha fet en aquests 10 anys.
Ha estat una setmana molt intensa, divertida i amb molt de judo. Unes activitats de temps lliure molt divertides i enriquidores per a tots. Aquestes dirigides per dos especialistes: en Dani i en Tomeu, que han il·lusionat a tots amb jocs malabars, d’equilibri, teatre, musicals, etc.
Una excursió a un lloc meravellós, la Victòria (Alcúdia), nedar, jocs a la platja, dinar de pícnic al bosc, etc. Ha estat una experiència única per a tots i molt més per a aquests judokes de fora de Mallorca, que han pogut descobrir un poquet del nostre paisatge.
Els més de 30 adults han tingut unes classes matinals de repàs per el examen de grau i l’horabaixa, les sessions de perfeccionament de Judo i Jiu –Jitsu, d’una hora i mitja de duració, practicant judo amb el Mestre Rafael Ortega i Jiu-Jitsu amb el Mestre Joan Obrador .
La cloenda d’aquest X Campus, es va fer el dilluns 29 de Juny, amb una demostració d’uns jocs d’equilibris i malabars, una demostració de Judo i Jiu-Jitsu per part dels adults i la demostració de Judo Total de tots els grups de mànegues.
Cal remarcar la magnífica convivència que han tingut aquest nins de Madrid, i els molts d’amics que deixen aquí, esperant poder tornar el proper any repetint, un altre cop, aquestes experiències tots plegats.
Després de l’entrega de la medalla, diplomes i regals per a tots, es va fer una menció especial al Judoka mes petit per mes de naixement: Lluís Angosto, (6 anys) , al mes gran Ugo Mutarelli ( 80 anys), i a la doctora del Campus Jerònia Pont.

Enhorabona a tots i fins l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada