22 de juliol, 2009

X CAMPUS GIMNÀSTICA RÍTMICA 2009

En les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner, i organitzat per el Judo Club Felanitx, s’ha fet el desè Campus de Gimnàstica Rítmica, amb una participació de 60 nines de 5 a 14 anys.

Aquest any la direcció tècnica a anat a càrrec de l’entrenadora nacional Ana Bautista (exseleccionadora nacional, llicenciada amb psicologia i amb un llarg historial esportiu), acompanyada per l’entrenadora nacional Chela Covas , Maria Antònia Salvà i quatre monitores mes.

També ha estat una setmana de molta feina, però molt divertida, amb un nou estil i visió de la Rítmica que ha agradat molt a les nines, ajudant-les a millorar la seva tècnica. Els tallers de dibuix, teatre, malabars, jocs a la piscina i una excursió a la platja de Mondragó, han omplert totes les hores (de 10 del mati a 7 del horabaixa durant tots aquest dies).

El dissabte horabaixa es va fer la cloenda d’aquest Campus amb una demostració per a tots els pares i amics assistents. Amb l’entrega de diplomes, medalles i regals, es va posar punt i final a tota una setmana de Gimnàstica Rítmica .

Enhorabona a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada