20 de juliol, 2010

Exàmens de Cinturó Negre


El cap de setmana passat un grup de cinc judokas felanitxers han participat a Madrid en els exàmens de grau de cinturó negre que organitza la Federació de Judo.

El resultat no podia ésser millor, ja que tots ells han superat satisfactòriament les proves. Javier González i Sebastià Oliver han aconseguit el seu cinturó negre Primer Dan, Llàtzer Méndez ha aconseguit el seu Segon Dan, i els germans Antoni Vicens i Miquel Àngel Vicens han aconseguit el seu Quart Dan.

Han estat mesos de preparació i d’entrenaments, sota la direcció dels mestres Joan Obrador i Antoni Obrador a la Sala de Judo Felanitx; i amb les inestimables ensenyances del mestre Rafael Ortega, tant en el Campus de Judo celebrat recentment, com al mateix Gimnàs Banzai que té el mestre Ortega a Madrid, on han estat els nostres judokas realitzant uns entrenaments intensius.

Les proves s’han celebrat a la ciutat d’Ajalvir (Madrid) el dia 18 de juliol amb la presència del President de la Federació Madrilenya de Judo Sr, Francisco Valcárcel. Una vegada acabats els exàmens, el Director de l’Escola Federativa, també present, després de donar l’enhorabona als aprovats pel gran nivell demostrat, va recordar que els professors que els han entrenat són en gran part els responsables de la bona demostració de judo que es va poder veure als exàmens.

Enhorabona a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada