06 de juliol, 2010

XI CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU FELANITX 2010

Del 24 al 29 de Juny s’ha fet el XI CAMPUS DE JUDO TOTAL, a les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx.

Aquest any ha estat un centenar de nins, nines i adults, que han fet feina per edats i grups de mànegues, seguint el programa tècnic de: judo dret, judo terra, defensa personal, katas, judo competició i fonaments.

Tots aquests programes dirigits per el Mestre 8è dan Rafael Ortega i amb el professors Puri Polo, Joan Obrador, Javier Línger, Pedro Marcos i Antoni Obrador.

Per altra banda, hem tingut en Dani, en Jaume i en Nacho, que ens han fet gaudir d’uns tallers, jocs i diversió fora del tatami, com a mai.

Cal destacar aquesta any el nou grup de 14 cadets i Juvenils, que han fet uns entrenaments de competició, amb treball: físic, d’habilitat, tècnic i randori, tots ells dirigits per el Mestre Rafael Ortega, que els ha tramés il·lusió i coneixements tècnics del Judo de competició.

Els adults, s'ho han passat d'allò més bé, suant de valent el seu Judoki, amb el judo recreatiu , Jiu-Jitsu i programa per exàmens de grau.

Un any mes hem gaudit de retrobar-nos amb amics, Mestres, Professors i alumnes d’aquí i de fora, en aquest Campus de Judo Total, que per les seves característiques, ja es un referent a les nostres Illes.

Fins l’any qui ve, si Déu vol!

Fes clic sobre la imatge per veure més fotografies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada