20 de juliol, 2011

EXAMEN DE GRAU A AJALVIR (MADRID)

Aquest diumenge dia 17 de juliol, a la localitat d’Ajalvir (Madrid), organitzat per la Federació Madrilenya de Judo, s’han fet els exàmens de grau de 1er.a 6e. dan de Judo, un total de 65 espirants, es presentaran a aquestes proves.

L’Escola de Yudo R. Ortega, el dies 16 i 17 , ha fet un curs preparatori intensiu per els seus alumnes, dirigits aquest entrenaments per el seu mestre, D. Rafael Ortega, que ha presentat un total de 16 alumnes, per a 1er, fins a 6e dan., entre aquest alumnes, hi han asistit el mestres de la Sala de Judo Felanitx, Antoni Obrador i Pedro Marcos, espirants a 5e dan .

Aquest exàmens, els presidiren els mestres R. Ortego i J. Valcarcel , director de l’Escola Federativa Madrilenya de Judo, els tres tribunals d’examen, el formaren els mestres:

D. Rafael Ortega, D. Manuel Jimenez, D. J.M Urrea, D. Oscar Martin, D. W. Martin, D. Ricardo Albitos, D. Fco. J. Linger, D. Josè Antonio Martín, y D. M.J.Marina.

Al acabar aquest exàmens, el Director de l’Escola Federativa, tingué unes paraules de felicitació per a tots els alumnes i els seus Professors, per el bon nivell demostrat.

Volem felicitar a tots els aprovats, i en especial a tots els alumnes de la Escola de Yudo Total Rafael Ortega, la enhorabona a Antoni Obrador i Pedro Marcos , per el seu 5e. Dan, i els seus mestres Rafael Ortega i Joan Obrador, i agrair la magnifica organització a càrrec del mestre Javier Linger i els seus col·laboradors.

Els alumnes de l’Escola de Yudo R. Ortega, amb els mestres R. Ortega, Mauel Jiménez i J. Linger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada