05 de juliol, 2011

XII CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2011

La darrera setmana d’aquest mes de juny passat, i ja fa 12 anys, el Judo Club Felanitx, organitza el conegut i ja prestigiós Campus de Judo i Jiu-Jitsu, en el Pavelló Guillem Timoner de Felanitx.

Els mestres d’aquest Campus, han estat: com a Director Tècnic D. Rafael Ortega 8è dan, Dna. Puri Polo, 6e dan i especialista en Judo Infantil, D. Joan Obrador 6è dan i President i coordinador del Campus, D. Javier Linger 5è dan, D. Antoni Obrador 4rt dan, D. Pedro Marcos 4rt. dan. A més dels monitors de temps lliure D. Daniel Domínguez , D. Tomeu Amer, D. Jaume Fernandez. Finalment, s'ha gaudit de la presència de Doctora Jeronia Pont .

Ha estat una setmana de convivència amb nins i nines d’altres indrets, (la majoria de Felanitx), però també de d'Alcúdia, Madrid o Granada, tots han disfrutat practicant Judo Total, cada grup de manegues amb un professor, practicant el seu programa técnic. Una "Campions League" alternat Judo dret i Judo terra, defensa personal i katas. Però també plena d’altres activitats, com: tallers de pintura, malabars, teatre, circ piscina, després del dinar, jocs de taula i sessions de cinema. Així com a unes sessions especials per als alumnes que han de passar de grau (cinturó negre).

El diumenge, dia de descans, amb una excursió a la platja de cala Mitjana, amb un refrescant bany a aquesta preciosa cala, i un bon picnic per recuperar forces.

L’horabaixa, els majors, han tengut les Sessions de Perfeccionament en Judo i Jiu-Jitsu, amb els Mestres Rafael Ortega i Joan Obrador, treballant una hora i mitja diària diferents aspectes tècnics i de randori.

Una excel·lent demostració, posà punt final a aquest dotzè Campus de Judo i Jiu-jitsu, en acabar, pujaren al pòdium el guanyadors de la "Champions League" i es feren entrega del trofeu al millor de cada grup, un diploma, medalla commemorativa i regals per a tots.

Agraïm la presencia a aquest fi de Campus, a tots els Pares, Mares i amics, al President de la Federació Balear de Judo el Sr. Miquel Angel Bisquerra, al Regidor d’Esports el Sr. Pedro Acosta, al Director d’instal·lacions Esportives el Sr. Bartomeu Maimó i a la Regidora d’Afers Socials la Sra. Margalida Sureda.

Una vegada més, tots els objectius acomplits, l'enhorabona a tots els nins nines i demés participants, organitzadors, col·laboradors i als pares per la seva confiança.

“Cliqueu” sobre la foto per veure les altres




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada