20 de desembre, 2012

Defensa Personal Femenina


Per iniciativa de la Policia Local d’Alcúdia, i del seu Cap el Sr. Abelardo Mesias, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcúdia, durant els mesos de novembre i desembre, a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal d’Alcúdia, hem realitzat un curs de Defensa Personal Femenina, per a la prevenció de la violència de gènere.
Dirigit per el Mestre Antoni Obrador, amb la col·laboració del policia i cinturó negre Juan Luque, durant aquest dos mesos en dues sessions setmanals, aquest grup de dones, han pogut practicar unes tècniques senzilles, fàcils i efectives, així com una sèrie de pautes a seguir davant una agressió física.
Han après a utilitzar les armes del seu cos (cops, pressions, punts vitals) i a poder aplicar-les als punts mes vulnerables del cos del agressor, també amb útils que normalment portem damunt, com un bolígraf, el telèfon mòbil, la bossa, un paraigües, etc. Han après la manera de com, amb una mínim força, treure un bon resultat. 
Una iniciativa que ha tingut una gran acceptació per part d’aquest col·lectiu, ja que han pogut comprovar, l'efectivitat d’aquesta feina. També expressaren el desig de què es programi un nou curs per repetir l’experiència i assolir nous coneixements.
La batlesa d’Alcudia, després d’haver comprovat el progrés fet per aquestes dones, ha tingut unes paraules de agraïment i encoratjament per a totes elles i els seus professors.
Han fet entrega del Diploma acreditatiu d’aquest curs, la Batlesa la Sra. Coloma Terrassa, el Cap de Policia Sr. Abelardo Mesias, el Mestre Antoni Obrador, el policia Juan Luque i el Regidor d’Esports el Sr. Gaspar Vera.  
Enhorabona a tots.
"Cliqueu " damunt la fotografia,  per veure les altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada