16 de desembre, 2012

DEMOSTRACIÓ NADAL 2012 / FINALS NE-WAZA

Uns 150 nins i nines de la nostra Escola, aquest dissabte dia 15 de desembre, ens han obsequiat amb un matí de Judo total. Començant amb els més petits, les bandes  taronges (4 i 5 anys), dirigits pels seus mestres, Antoni Obrador i Pedro Marcos, han fet una simpatiquíssima demostració, del que és la iniciació al Judo, amb tècniques de coordinació de moviments, jocs, disciplina, divertint-se tots jugant a Judo.
Les bandes verdes, amb un programa un poc més complexe i estens, també han fet una mostra del seu programa tècnic amb la feina feta durant aquest primer trimestre del curs.
Les bandes vermelles, grogues i blaves, cada un en el seu tatami i amb el seu programa tècnic, han demostrat els diferents aspectes del Judo (defensa personal, agilitat, judo dret, judo terra, kata, randori i competició).

Aquest dissabte matí de Judo, ha acabat amb les finals de la Champions League que aquest trimestre ha estat de Ne Waza (judo terra), pujant al pòdium els tres primers de cada grup.
Finals Ne Waza

Bandes Vermelles:
1er. Francisco Medoza
2on. Pau Mas
3er. Antoni Martí

Bandes Grogues:
1er. Ivan Martin
2on. Pere Oliver
3er. Daniel Luque

Bandes Blaves:
1er. Nadal Carles Grandal
2on. Bartomeu Mesquida
3er. David Almodovar

Els assistents, pogueren veure el progrés i la feina feta per tots aquest nins i nines, captant la atenció i els aplaudiments del nombrós públic assistent.

 Enhorabona a tots. 

"Cliqueu " damunt la fotografia,  per veure les altres. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada