16 de desembre, 2017

JUDO DEMOSTRACIÓ DE NADAL 2017 - FINALS "CHAMPIONS" NE WAZA

El dissabte 16 de desembre  al Poliesportiu Guillem Timoner, nins i nines de la Sala de Judo Felanitx, Col·legi S’Algar de Portocolom, Col·legi Santa Maria del Mar de Cala D’or  i Col·legi Son Verí Nou de Lluchmajor han fet una Festa Demostració de Nadal per a tots el pares mares i amics del Judo.
Una  mostra de la feina feta aquest primer trimestre del curs  que ha començat amb una demostració amb els mes petits, bandes taronges que ha meravellat al  públic assistent amb tots els jocs i tècniques d’iniciació al Judo.
El bandes blaves i morades han fet una mostra del Judo Total,  que en aquets grups  ja es veu la millora significativa amb la execució de las tècniques i el seu randori, a continuació, dos d’aquets juvenils,  en Toni Vicens Soler i en Bartomeu Mesquida Vich, que se estan preparant per el Campionat de Balears de Judo Katas, han fet una execució del  Kata de projecció Nage No Kata, per a tots els demes nins i assistents.
Les bandes verdes, vermelles i grogues, han fet una  demostració amb tècniques de Kata, Defensa Personal, Judo Terra, Judo Dret i Randori, una mostra d’aquets grups en els seus diferents programes tècniques.

Per acabar el grups de bandes vermelles, grogues i blaves han fet les finals de la “Champions” que aquest primer trimestre es de Ne waza (judo terra) i que es fa cada setmana a les seves classes , els tres judokes amb mes puntuació de cada grup s’han disputat aquestes finals amb el següents resultats :
Bandes Verdes:
1-     SERGI DUVERNE LEON
2-     CLAUDIA MARIA SOLER CALDENTEY
3-     ALVARO LOZANO SE SOSA MASA
Bandes Vermelles:
1-     CARLES DAVID GRANDAL BARCELÓ
2-     PAU RAMON OLIVER
3-     EILLEN ADROVER BUELE
Bandes Grogues:
1-     ZACARIAS BOHURIVA
2-     XAVIER MARIN SERRA
3-     JOAN CARLES GRANDAL BARCELÓ
Bandes Blaves:
1-     MIGUEL ANGEL MAS MARCOS
2-     MARC CAPÓ FARIÑAS
3-     MARIA DEL MAR SOLAS VECINA
Enhorabona a tots aquets nins i nines, als seus pares per la seva confiança i el mestres per la seva feina.
BONES FESTES DE NADAL i UN BON ANY NOU PER A TOTS- MOLTS D'ANYS

"cliqueu" damunt la foto per a veure les altres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada