21 de juliol, 2019

CAMPIONAT D’EUROPA JUDO KATAS 2019

Els dies 20 i 21 de Juliol a l’Illa de Gran Canaria (Canàries) , s’ha fet el Campionat d’Europa de Judo Katas, en aquest campionat hi han participat 18 països i 228 competidors ,  dues parelles de la Sala de Judo Felanitx integrants de la Selecció Nacional han participat en aquesta competició. El dissabte dia 20 s’han fet les eliminatòries  per a grup d’edat,  en Miquel Angel Vicens i Antoni Vicens, amb el Kata: Kime No Kata han quedat en quart lloc, a un punt de la medalla, en Toni Obrador i Pedro Marcos amb el Kata: Kodokan Goshin Jitsu han obtingut la medalla de Plata i Subcampions d’Europa, quedant classificats per a disputar el diumenge dia 21 les finals en el Open (totes categories).
En aquest Open en Toni i en Pedro han quedat de nou medalla de Plata –Subcampions d’Europa totes categories amb Kodokan Goshin Jitsu.
Enhorabona als Judokes Felanitxers per la seva gran feina i dedicació, als seus mestres Rafael Ortega i Joan Obrador i a tot l’equip Nacional .
Aquestes dues parelles de la Sala de Judo Felanitx  estan seleccionades per anar amb l’Equip  Nacional de Judo Katas  a disputar  els dies 4 i 5 de setembre el Campionat del Mon a la ciutat de Chungju ( Corea del Sur ), els desitgem molts d’encerts i sort.
"Cliqueu" damunt la foto per a veure els pòdiums i mes..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada