01 de juliol, 2019

XX CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2019 - PORTOCOLOM

La darrera setmana d’aquest mes de Juny , els dies 24,25,26,27 i 28 al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom, la Sala de Judo Felanitx ha fet el XX CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2019.
Vint anys d’una activitat que ha anat a mes any darrera any sota la direcció tècnica del mestre Rafael Ortega 9è dan , la mestra especialista amb judo infantil Puri Polo 7è dan, el mestre director d’els grups infantils i adults de la Sala de Judo Felanitx Antoni Obrador 6è dan i el mestre Pedro Marcos 6è dan., la  Doctora Jeronia Pont a donat unes conferencies i demostracions practiques a Juvenils i adults sobre el RCP i el DEA. La coordinació de totes les activitats a correspost al mestre Director  Joan Obrador 7è dan.    
Una setmana intensa, divertida i profitosa per a tots els nins, nines que han practicat el Judo Total amb els seus diferents programes, alternat amb taller de jocs, pintura, platja etc., que han compartit i conviscut am alumnes vinguts de Madrid, Felanitx i Portocolom. Els cadets i juvenils a mes de participar amb totes les altres activitats han treballat un especial programa de Judo dret i terra, ampliant i millorant les tècniques del seu programa.
Durant una hora al mati i una hora el horabaixa, 14 alumnes de la Sala de Judo Felanitx, aspirants a cinturó negre 1er i 2on dan han entrenat el seu programa i Katas en vistes al examen que es farà a Sineu el proper dia 28 de Juliol, durant una hora i mitja cada dia  un grup de 25 adults han practicat  Judo i Jiu-Jitsu amb els mestres R. Ortega i J. Obrador.
El divendres horabaixa s’ha fet la cloenda d’aquest XX Campus amb una demostració de tots el grups davant el públic assistent, els regidors d’esports Srs. Joan Aznar i Melanie Mesquida, han fet entrega de les copes medalles i regals a tots els assistents.
Un agraïment a tots el participants a aquest Campus, als Mestres i assistents per la seva feina, als pares per la seva confiança, al Ajuntament de Felanitx i al col·laboradors: Construcciones Marin, Liberty Seguros, Sa Foganya, KM Felanitx, Yoga Mallorca , C’an Ramis, 4 Kilos, Roig Bus, Restaurant C’an Biel, Bankia, per fer-ho posible.
Gràcies i enhorabona a tots.    
"Cliqueu" damunt la foto per a veure les altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada