24 de juny, 2023

JUDO DEMOSTRACIÓ FI DE CURS 2022/2023

Dissabte 24 de Juny al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom  , hem fet la demostració de fi de curs i les finals de la “Champions” Ne waza –Tachi Waza  amb els alumnes de la Sala de Judo Felanitx i el Col·legi  S’Algar de Portocolom.

Hem començat la festa  amb el mes petits , bandes  taronges, amb una simpatiquíssima demostració amb jocs d’iniciació al Judo que ha estat molt aplaudida per el nombrós públic assistent , a continuació les bandes verdes han fet una petita mostra de lo estudiat aquest darrer trimestre amb el kata, Defensa Personal, Judo dret i  Judo terra , les bandes vermelles , grogues i blaves desprès de demostrar una part del seu programa, han fet les finals Inter Clubs d’aquest trimestre de la competició per tres que setmanalment fan a les seves classes , amb els següents resultats:

Bandes Verdes :

1er. Junis Endres

2on. Llorençs Barcelo Lopez

3er. Jaume Juan Nicolau

Bandes Vermelles:

1er. Toni Bonnin Mas

2on. Max Feldkamp Estelrich

3er. Ayoub el Hannaqui

Bandes grogues :

1er. Margalida Bover Roig

2on. Martí Sánchez Obrador

3er. Quim Rotger Cuatrecases

S’han fet entrega dels trofeus a tots aquets nins i nines en els seu Pòdiums i una medalla commemorativa a tots els participants. Un agraïment a tots ells, als seus mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos per la seva feina, als pares per la seva confiança i a la Regidora del Ajuntament de Felanitx Melani Mesquida per la seva presencia i recolzament . BON ESTIU A TOTS..

"Cliqueu" damunt la imatge per a veure les altres..





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada