01 de juliol, 2023

XXII CAMPUS JUDO 2023

   La setmana del 26 al 30 de Juny hem fet el XXII Campus de Judo a les instal·lacions del Poliesportiu Toni Peña de Porocolom, una setmana intensa de Judo mati i horabaixa, tallers de pintura, piragües, platja cada dia, jocs d’aigua, dinars restaurant, etc. També aquets dies, el horabaixa de 19:00 a 20:30 h.  el grup d’adults recreatius han fet un intens entrenament i programa tècnic per els que es presenten el proper mes per examen de cinturó negre.  

Uns dies en el que el mes petits, bandes verdes,  fins als mes grans, bandes blaves han gaudit en cada jornada de totes aquestes activitats compartint convivència i amistat. Durant aquets dies a mes de profunditzar en cada grup diferents aspectes tècnics, han fet una competició diària per equips amb una gran motivació per a   tots ells, disputant-se el primers llocs del pòdium.  Hem acabat aquest Campus am la cloenda el divendres 30, amb una explicació del mestre Antoni Obrador per els pares i públic assistent de les activitats fetes i una petita  demostració i Judo Show, entrega de medalles dels pòdiums, medalla commemorativa i regals per a tots.

Un agraïment especial a tots aquets nins nines per el seu comportament, als mestres Antoni Obrador i Pedro Marcos , als monitor de Judo Francina Obrador i Mateu Perello i als monitors  de tens lliure Xisco Mendoxa, Lucia Marcos i Barbara Gayà per la seva feina, a la Doctora Jeronia Pont per cuidar de tots nosaltres aquets dies, agrair la assistència a aquesta cloenda al nou regidor d’esports al Sr Toni Peña i al col·laboradors que amb el seu petit suport ens han ajudat amb la organització: Ajuntament de Felanitx, Marin Construccions, Federació Balear de Judo, 4 kilos Vinicola, Autocars Roig, Imprenta Llopis,  Can Ramis, km Felanitx, Liberty Seguros, Gestoria Fiol, Puigvert Instal·lacions, Restaurant Sa Foganya, Restaurant C’an Biel .

Moltes gràcies i enhorabona a tots . ¡¡BON ESTIU!!

“Cliqueu” damunt la foto per a veure el reportatge fotogràfic de la setmana. 


              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada